η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή ενός νέου ζευγαριού είναι ο γάμος

εμείς, σας προσφέρουμε νόστιμο catering σε finger food ή σε cocktail buffet δεξίωση

Ο γάμος είναι η πιο σημαντική μέρα στη ζωής ενός νέου ζευγαριού. Είναι η μέρα που πρωταγωνιστεί το ίδιο το ζευγάρι και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω του. Στην party-catering είμαστε βέβαιοι ότι αυτό που επιθυμείτε για αυτή τη σημαντική εκδήλωση είναι ότι καλύτερο ώστε να ικανοποιηθούν όλοι οι καλεσμένοι σας.

Για το λόγο αυτό φτιάξαμε έτοιμα πακέτα γάμου με διαφορετική σύνθεση φαγητού το καθένα και διαφορετικές τιμές ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας γούστο και budget. Κάθε πακέτο γάμου είναι φτιαγμένο ξεχωριστά λαμβάνοντας υπόψιν τις διαφορετικές ανάγκες που μπορεί να έχει o κάθε γάμος. Ο μπουφές μπορεί να στηθεί έξω από την εκκλησία ή όπου επιθυμείτε.

Τα πακέτα γάμου basic είναι πιο απλά στον σχεδιασμό τους με την προοπτική ενός απλού μπουφέ με μεζεδάκια έξω από την εκκλησία για όλους τους καλεσμένους σας.

Ειδικά το πρώτο από τα basic πακέτα περιλαμβάνει μόνο γλυκό και χυμό. Δημιουργήσαμε αυτό το πακέτο γάμου αφού σκεφτήκαμε ότι θα ήταν πολύ πιο όμορφο να έχετε σωστή παρουσίαση σε μπουφέ για τα γλυκά και αναψυκτικά και σερβιτόρο, αντί για μερικές αφημένες κούτες γλυκά από το ζαχαροπλαστείο.

Τα πακέτα γάμου με finger food αποτελούνται από φαγητά, εύκολα στην κατανάλωση, όλα με stick ή μέσα σε ζύμη. Το finger food είναι πλέον ο βασιλιάς των εκδηλώσεων διότι ενώ μπορεί να προσαρμοστεί γευστικά στις απαιτήσεις του οικοδεσπότη, διατηρεί το κόστος χαμηλά. Σε όλα τα πακέτα finger food, πέρα από τα αναψυκτικά, περιλαμβάνεται λευκό κρασί. Η παρουσίαση γίνεται σε μπουφέ που μπορούμε να προσαρμόσουμε στο θέμα της γάμου σας.

Τέλος, φτιάξαμε πακέτα cocktail buffet για τους οικοδεσπότες που επιθυμούν να έχουν πλήρες φαγητό σε οικονομικές τιμές. Τα πακέτα cocktail buffet αποτελούνται από ποικιλία ζεστών και κρύων ορεκτικών, σαλάτες, κρέατα, συνοδευτικά, γλυκά και ποτά.  Είναι με άλλα λόγια ένα υπερπλήρες menu δεξίωσης που θα αφήσει στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις από το γάμο σας.

Σε όλα τα πακέτα γάμου μας, από το πιο απλό μέχρι το πιο πλήρες περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής, ο εξοπλισμός (που είναι ανάλογος του πακέτου γάμου), το service και σας κάνουμε δώρο το welcome table αξίας 80€. Έτσι, το πάρτυ του γάμου σας θα μείνει σε όλους αξέχαστο.

Γιατί λοιπόν να αρκεστείτε στο λιγότερο όταν μπορείτε να έχετε το περισσότερο;

Η ώρα η καλή!

δείτε τα basic πακέτα μας

στην τιμή περιλαμβάνονται τούρτα, έξοδα αποστολής, εξοπλισμός, service και welcome table

δείτε τα finger food πακέτα μας

στην τιμή περιλαμβάνονται τούρτα, αλκοόλ, έξοδα αποστολής, εξοπλισμός, service και welcome table

δείτε τα cocktail buffet πακέτα μας για πλήρες φαγητό

στην τιμή περιλαμβάνονται τούρτα, αλκοόλ, έξοδα αποστολής, εξοπλισμός, service και welcome table