πέρα από τεράστια ποικιλία σε φαγητό για παιδικά πάρτυ σας στέλνουμε

τραπέζια, πιάτα, σερβιτόρους, animateur, disc jockey και ηχητικό εξοπλισμό

Για εσάς που θέλετε να κάνετε το πάρτυ του παιδιού σας στην αυλή του σπιτιού σας, εμείς στην party-catering έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε τα πάντα σε εσάς.

Για το λόγο αυτό φτιάξαμε έτοιμα πακέτα παιδικού πάρτυ με διαφορετική σύνθεση το καθένα ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας γούστο και budget. Κάθε πακέτο πάρτυ είναι φτιαγμένο ξεχωριστά λαμβάνοντας υπόψιν τις διαφορετικές ανάγκες που μπορεί να έχει ο κάθε πάρτυ.

Τα πακέτα basic 1,2 και 3 αποτελούν διαφορετικές προτάσεις σε φαγητό για τους καλεσμένους σας με την προοπτική ότι θα αφήσουμε φαγητά και εξοπλισμό στον χώρο σας και θα έρθουμε να τον πάρουμε την επόμενη μέρα.

Τα πακέτα special 1,2 και 3 πέρα από το φαγητό και τον εξοπλισμό, περιλαμβάνεται σερβιτόρος και clown για τη διάρκεια της δεξίωσής σας.

Τέλος στα πακέτα full pack 1,2 και 3 πέρα από το φαγητό και τον εξοπλισμό, περιλαμβάνονται 2 σερβιτόροι, ένας είναι για το φαγητό και ένας για το wine stand, clown, stand για τους καλεσμένους σας και γυάλινα πιάτα και ποτήρια.

Τo φαγητό των πακέτων μπορεί να τροποποιηθεί κατόπιν συμφωνίας και οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Εξοπλισμός μπορεί να προστεθεί ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε.

Χρόνια σας πολλά!

δείτε τα basic πακέτα μας για παιδικά party

για 50 άτομα 350€

για 50 άτομα 370€

για 50 άτομα 390€

δείτε τα special πακέτα μας για παιδικά party

για 50 άτομα 450€

για 50 άτομα 470€

για 50 άτομα 490€

δείτε τα full pack πακέτα μας για παιδικά party

για 50 άτομα 550€

για 50 άτομα 570€

για 50 άτομα 590€

αν θέλετε να κάνετε το party μοναδικό δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας

χειροποίητες πινιάτες, λουκουμάδες, stand παγωτού,

εκτυπώσεις, αναμνηστικά και διακόσμηση

αναβαθμίστε τώρα με: