η φιλοσοφία μας

premium products

Είμαστε event planners με υπηρεσίες catering και τίποτα άλλο.

Πίσω στο 2016 ιδρύσαμε την Partyland καινοτομώντας και κερδίζοντας ένα μεγάλο στοίχημα σχετικά με το μέχρι τότε φαγητό παιδοτόπων. Πολλοί πελάτες μας, μένοντας ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες που προσφέραμε, μας προέτρεψαν να αναλαμβάνουμε τροφοδοσίες και εκτός καταστήματος. Ξεκινήσαμε λοιπόν τότε την  party-catering.

Σύντομα  αναλάβαμε, όχι μόνο παιδικά party αλλά και βαπτίσεις, γάμους, coffee breaks και promo σε γνωστά supermarkets. Από τότε μέχρι τώρα καταφέραμε και στήσαμε την party-catering πάνω στη φιλοσοφία μας με premium products και επιπλέον παροχές για επιτυχημένες εκδηλώσεις.

Είμαστε event planners και το κάνουμε σωστά. Η μεγαλύτερη επιτυχία για μας είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας! Δεν είναι λίγες οι φορές που η ανάθεση event βάπτισης γίνεται από γονείς που έχουν ήδη κάνει το party του παιδιού τους στην Partyland χωρίς καν να έχουν πάρει προσφορά από άλλο catering.

Πλέον γνωρίζουμε το know-how και μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα οργάνωσης εκδηλώσεων.

Το λογότυπό μας δεν είναι τυχαίο. Οι τρεις κύκλοι σημαίνουν ότι ενώ ξεκινήσαμε ως παιδότοπος, στην πορεία αυτό άλλαξε και δημιουργήσαμε την party-catering. Επίσης οι τρεις κύκλοι είναι η οικογένειά μας. Ο Τάσος, η Ειρήνη και η μικρή Κωνσταντίνα που ακόμα και αυτή, όσο μικρή και να είναι προσπαθεί, βοηθά, συμμετέχει και κατανοεί την σημασία του σωστού αποτελέσματος στις εκδηλώσεις που αναλαμβάνουμε.