με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της βάπτισης,

φτιάχνουμε menu για να ταιριάζουν στο δικό σας γούστο και επιθυμίες

Η βάπτιση του παιδιού σας είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής του. Είναι η μέρα που πρωταγωνιστεί το ίδιο το παιδί και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω του. Στην party-catering είμαστε βέβαιοι ότι αυτό που επιθυμείτε για αυτή τη σημαντική εκδήλωση είναι ότι καλύτερο ώστε να ικανοποιηθούν όλοι οι καλεσμένοι σας.

Για το λόγο αυτό φτιάξαμε έτοιμα πακέτα βάπτισης με διαφορετική σύνθεση φαγητού το καθένα και διαφορετικές τιμές ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας γούστο και budget. Κάθε πακέτο βάπτισης είναι φτιαγμένο ξεχωριστά λαμβάνοντας υπόψιν τις διαφορετικές ανάγκες που μπορεί να έχει η κάθε βάπτιση. Ο μπουφές μπορεί να στηθεί έξω από την εκκλησία ή όπου επιθυμείτε.

Τα πακέτα βάπτισης basic είναι πιο απλά στον σχεδιασμό τους με την προοπτική ενός απλού μπουφέ με μεζεδάκια έξω από την εκκλησία για όλους τους καλεσμένους σας.

Ειδικά το πρώτο από τα basic πακέτα περιλαμβάνει μόνο γλυκό και χυμό. Δημιουργήσαμε αυτό το πακέτο βάπτισης αφού σκεφτήκαμε ότι θα ήταν πολύ πιο όμορφο να έχετε σωστή παρουσίαση σε μπουφέ για τα γλυκά και αναψυκτικά και σερβιτόρο, αντί για μερικές αφημένες κούτες γλυκά από το ζαχαροπλαστείο.

Τα πακέτα βάπτισης με finger food αποτελούνται από φαγητά, εύκολα στην κατανάλωση, όλα με stick ή μέσα σε ζύμη. Το finger food είναι πλέον ο βασιλιάς των εκδηλώσεων διότι ενώ μπορεί να προσαρμοστεί γευστικά στις απαιτήσεις του οικοδεσπότη, διατηρεί το κόστος χαμηλά. Σε όλα τα πακέτα finger food, πέρα από τα αναψυκτικά, περιλαμβάνεται λευκό κρασί. Η παρουσίαση γίνεται σε μπουφέ που μπορούμε να προσαρμόσουμε στο θέμα της βάπτισής σας.

Τέλος, φτιάξαμε πακέτα cocktail buffet για τους οικοδεσπότες που επιθυμούν να έχουν πλήρες φαγητό σε οικονομικές τιμές. Τα πακέτα cocktail buffet αποτελούνται από ποικιλία ζεστών και κρύων ορεκτικών, σαλάτες, κρέατα, συνοδευτικά, γλυκά και ποτά.  Είναι με άλλα λόγια ένα υπερπλήρες menu δεξίωσης που θα αφήσει στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις από τη βάπτισή σας.

Σε όλα τα πακέτα βάπτισής μας, από το πιο απλό μέχρι το πιο πλήρες περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής, ο εξοπλισμός (που είναι ανάλογος του πακέτου βάπτισης), το service και σας κάνουμε δώρο τον clown αξίας 120€. Έτσι, το πάρτυ της βάπτισής σας του παιδιού σας θα μείνει σε όλους αξέχαστο.

Γιατί λοιπόν να αρκεστείτε στο λιγότερο όταν μπορείτε να έχετε το περισσότερο;

Να σας ζήσει!

δείτε τα basic πακέτα μας

στην τιμή περιλαμβάνονται τούρτα, έξοδα αποστολής, εξοπλισμός, service και clown για τα παιδιά

δείτε τα finger food πακέτα μας

στην τιμή περιλαμβάνονται τούρτα, αλκοόλ, έξοδα αποστολής, εξοπλισμός, service και clown για τα παιδιά

δείτε τα cocktail buffet πακέτα μας για πλήρες φαγητό

στην τιμή περιλαμβάνονται τούρτα, αλκοόλ, έξοδα αποστολής, εξοπλισμός, service και clown για τα παιδιά